Facebook
HÍREK
2019. március 26.
5 ok, amiért a Herceghalmi ékszert válaszd!
5 ok, amiért a Herceghalmi ékszert válaszd!

1. Egyediség

Neked is fontos, hogy egyedinek, különlegesnek érezd magad akár egy átlagos hétköznap is?
Üzletünkben számos egyedi tervezésű ékszerrel várunk téged, legyen bármilyen alkalom: eljegyzés, esküvő, házassági évforduló vagy csak a hozzád illő különleges darabot keresed? Biztos lehetsz benne, hogy nálunk megtalálod a TÖKÉLETEST!

2. Szakképzettség

Díjnyertes ékszerészünk Herceghalmi István a lehető legnagyobb odafigyeléssel készíti szebbnél szebb ékszereinket többek között eljegyzési és jegygyűrűinket. Gondos tervezés és kivitelezés után kerülnek üzletünk kirakatába ezek a páratlan mesterművek, ahol várják a hozzájuk legjobban illő tulajdonost!
A kirakat mögött Nemes Teréz és szakképzett eladó csapatunk várja az összes kedves érdeklődőt. Bármilyen kérdéssel, bizalommal fordulj hozzánk. Döntéshozatal mellet szaktanácsadásban is állunk a rendelkezésedre!

3. Minőség

A minőség nálunk kulcsfontosságú! Ékszereink 14 és 18 karátos aranyból és kizárólag drágakövekből készülnek. Üzletünkben vevőink megannyi kézzel készített, míves megmunkálású darabok közül válogathatnak.

4. Elhivatottság

Számunkra az ékszer készítés nem csak egy munka, ez a szenvedélyünk, az életünk! Célunk hogy minden ügyfelünk a legelégedettebben hagyja el üzletünket, a hozzá legjobban illő egyediséget szimbolizáló ékszerrel. Hisszük, hogy mindenkinek megvan a hozzáillő tökéletes darab, ami dolgunk, hogy megtaláljuk azt!

5. Megvalósítás

Lelki szemeiddel már látod magad előtt a tökéletes ékszert? Esetleg megálmodtad már, de még egy üzletben sem találtad meg azt a bizonyos darabot? Mi elkészítjük Neked! Ékszerészünkkel történt személyes konzultáció után megalkotjuk az álmaid ékszerét!
A képre kattintva galéria nyílik
2017. február 14.
Valentin napi meglepetés a HERCEGHALMI ékszerszalonban
Az Alle 1.em.-i üzletünkben Valentin napi ékszer bemutatót tartottunk vásárolni vágyó vendégeinknek.
A résztvevők megcsodálhatták Herceghalmi István ékszertervező legújabb kreációit, az ékszerekhez illő smink és öltözködési tanácsokat kaptak Török Mónika sminkestől és Hegedűs Veronika divattervezőtől. Az est folyamán megkóstolhatták a Vino-x Market által forgalmazott Dél-Olaszországi borokat, a SweetDelight glutén és tejmentes csodaszép és nagyon finom süteményeit.
A képre kattintva galéria nyílik