Facebook
HÍREK
2019. november 21.
Herceghalmi Ékszer Karácsonyi Rajzpályázat!
Üzletünk karácsonyi rajzpályázatot hirdet gyermekek számára!
Neked mit jelent a karácsony? Ehhez a témához várjuk az elkészített munkákat.
Díjazás:
• 1.Helyzet: 50.000 Forint értékű Herceghalmi Ékszer vásárlási utalványt nyer, amelyet bármelyik termékünkre felhasználhat. Illetve egy 10.000 Forint értékű játék vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb.
• 2-3 Helyzet: 5000 Forint értékű játék vásárlási utalványt nyer.
• Első 10 helyezett művet kiállítjuk az Allee Centerben lévő üzletünkben, ahol egészen január 6-ig Vízkereszt napjáig lesznek megtekinthetőek.

Játékszabályzat:
Az elkészült műveket kérjük üzenetben küldjétek el nekünk. Az érkezett rajzokat feltöltjük a facebook oldalunkra "Rajzpályázat" című albumunkba. Kérjük a rajzokról készült fényképeket jó minőségben osszátok meg, hogy jól látható legyen az alkotás mindenki számára.
Ez után már nincs más tenni való, mint minél több lájkot szerezni a feltöltött képre! A legtöbb kedvelést gyűjtő kép nyeri meg a főnyereményt.
Fontos, hogy csak az oldalunkon lévő bejegyzésnél található kedveléseket tudjuk elfogadni. Így kérjük ide gyűjtsétek azokat!
A rajzokról készült képeket november 25-től várjuk és december 13-ig Luca napjáig lehet rájuk gyűjteni a lájkokat, kedveléseket!

Nyereményeket az Allee Centerben lévő üzletünkben lehet majd átvenni!

Sok sikert kívánunk mindenkinek!
A képre kattintva galéria nyílik